Kategorier
apple

Applikationsorkester på Sveriges iPhonetätaste camp

Under helgen samlade över 400 medienördar på en ö i Blekinge skärgård för att snacka web, sociala medier och allt därtill. iPhone24.se var med på Sveriges kanske iPhonetätaste camp.

Kategorier
app store

Spotify till iPhone uppdaterat – Nu med Inbox-stöd

Bara ett snabbt inlägg om att Spotify-klienten till iPhone blivit uppdaterat idag. Det efterlängtade Inbox-stödet är äntligen på plats och du kan även dela med dig av låtar på Facebook och Twitter.

Kategorier
app store

Iphone ger Spotify en välkommen premium-boost

Av de svenska iPhone-användarna är det ungefär 23% som abonnerar på streamade musiktjänster. När vi talar om streamade musiktjänster så är det Spotify som är den överlägset största.

Kategorier
app store

Skapa egna instrument med ny iPhone app

För de iPhone användare som är intresserade av att skapa egen musik kommer nu en  ny intressant app. SAMPLETOY erbjuder ett bra sätt att arbeta (leka) kreativt med samplingar.

Kategorier
app store

Recension: Citysounds.fm – stadens musik, nu i din iPhone

Citysounds.fm, websidan som ger dig musik från världens alla städer, har släppt en iPhone-app. Ett enkelt användarinterface, snabb streaming även över långsamma uppkopplingar balanserar mot avsaknad av genrer, och några barnsjukdomar.

Kategorier
Random.app

På scen: iPhone-orkestern

Det har sagts många gånger, men det tåls att sägas igen. Med en iPhone är möjligheterna många och bara du vill kan du göra typ vad du vill med den. Okej, det kanske är att ta i, men faktum är att iPhonen nu håller i konserter.

Kategorier
app store

Musikigenkännaren Shazam börjar ta betalt

I varje Sony Ericsson-telefon som säljs finns funktionen TrackID som låter dig spela in en snutt av en låt, skicka iväg den för hemligstämplad analys och sedan få låttitel och artist. Shazam, iPhone-motsvarigheten börjar nu försöka sig på att ta betalt för samma tjänst.

Kategorier
app store

iPhone-Spotify – samlingsinlägg

Ingen har nog undgått att Spotify tidigt igår svensk tid blev tillgängligt för allmänheten i App Store. Sedan dess har appen hårdtestats, bland annat har det kollats hur batteritiden håller sig, hur mycket data den egentligen drar och hur appen klarar den sämsta uppkopplingen av de alla – GPRS.

Kategorier
app store

Spotify för iPhone finns nu för nedladdning i App Store

Ett av de mest efterlängtade iPhoneprogrammen är äntligen här – sen i natt kan du ladda ner den officiella klienten för Spotify i App Store.