Kategorier
Random.app

iPhone 4 släppt – de första recensionerna är här

iPhone 4 är ingen liten sak att göra en recension på. En ny produkt från Apple är en stor händelse som föregås av en stor mängd rykten och surr. Nya iPhone 4 är naturligtvis inget undantag.

Kategorier
Random.app

Recension: Teoriprov

Vi har testat den nya appen Teoriprov som är till för dig som ska ta körkort här i Sverige och vill träna på teoribiten. Vi har hittat några småsaker som skulle kunna förbättras i programmet, annars är den ett måste för alla med körkort i tankarna!

Kategorier
Random.app

Test: nästintill osynligt fodral

Vi är nu inne på skal/fodral nummer två av tre att testa i den här omgången, och det är ett genomskinligt hårdplastfodral som ska spanas in. Snabbrecension: ett riktigt smygskal som nästan är svårt att se.

Kategorier
Random.app

Test: Fodralet RockZolid Case

Vi har lagt vantarna på några inte så kända iPhone-fodral – här får ni lite små noteringar och tankar om den första av dem – RockZolid. Med sin enkla utformning och robusta känsla är detta fodral favoriten för mig.

Kategorier
Random.app

Gör rätt med Anitello

Har du alltid undrat hur man ska göra när man provar vin, eller är du osäker på hur man egentligen gör när man viker ett pappersflygplan? Då bör du ladda ner appen Anitello till din iPhone, som dessutom är utvecklat i vårt grannland Finland.

Kategorier
app store

Spela loss – recensioner av Real Racing och Zenonia

Så här inför helgledigheten vill vi pusha för våra vänner på Subdogs som gjort två djupdykningar i iPhones mobila spelvärld.

Kategorier
app store

Den första recensionen av iPhone 3G S

Eftersom iPhone 3G S släpps i USA redan på fredag har amerikanska journalister och bloggare haft glädjen att lägga vantarna på recensionsexemplar. Först ut är publicera en snabb test är Engadget, som faktiskt är något besvikna: So while it’s tough to argue with the package Apple has put together (a stellar device with just enough […]

Exit mobile version