Kategorier
Random.app

Ge telefonen en micingång

Varför sörja att den nya telefonen saknar en efterlängtad funktion? Karl Nilsson gav sin iphone en micingång för videoinspelning.

Kategorier
app store

VLC för iPhone har landat

Den populära videospelaren VLC finns nu både för iPhone och iPad.

Kategorier
Random.app

Vimeo ger kärlek till iPhone och HTML 5

Den populära videodelningstjänsten Vimeo lämnar till sist dagarna av flash bakom sig och introducerar stöd för HTML 5. Äntligen fritt fram för videotittande på iPhone och iPad alltså.

Kategorier
apple

Applikationsorkester på Sveriges iPhonetätaste camp

Under helgen samlade över 400 medienördar på en ö i Blekinge skärgård för att snacka web, sociala medier och allt därtill. iPhone24.se var med på Sveriges kanske iPhonetätaste camp.

Kategorier
Random.app

Segeryra!

Äntligen! iPhone 4 lanseras idag i flera länder, däribland Sverige. Vissa butiker hade nattförsäljning, precis som vid första Sverigelanseringen 2008.

Kategorier
Random.app

Så här bra blir HD-video i iPhone 4

När Steve Jobs presenterade iPhone 4 slog han sig för bröstet över telefonens avsevärt förbättrade kamera – men hur levererar iPhone 4 när vi kliver ut ur Apples optimalt ljussatta studiomiljö? Ganska bra, visar det sig.

Kategorier
app store

Facebook till iPhone uppdaterat med videosupport

Dom flesta som äger en iPhone brukar antagligen även använda den till att kolla in Facebook till och från. Problemet med det är att även om Facebook-appen som finns släppt har fungerar bra så har den saknat en hel del funktioner. Du har tidigare till exempel inte kunnat kolla på videoklipp men det är nu […]

Kategorier
app store

SVT Play äntligen i App Store!

Alldeles nyss började de första ropen dyka upp. Sveriges Televions app för SVT Play har äntligen landat i App Store!

Kategorier
Random.app

Ladda hela ner och se hela iPad-keynoten på din dator

Oavsett om du följde gårdagens iPad-keynote via microbloggar eller har läst vår iPad-presentation så vill du säkert själv se hela keynoten på din dator. Nu kan du ladda ner hela härligheten från Apple.

Kategorier
app store

Bambuser nu i App store

Förra veckan berättade vi i förbifarten om att den svenska streamingtjänsten Bambuser laddat upp sin app till App stores granskningskö och under fredagen publicerades applikationen för allmänheten att ladda ner till sina iPhones och använda.

Kategorier
Random.app

Lyxigt kamerastativ får tripoden att skämmas

Nu när du äntligen köpt dina drömmars iPhone så är det väl dags att börja filma med stil?

Kategorier
Random.app

Världens första musikvideo (inspelad på iPhone 3GS)

Folkrockbandet BJSR har spelat in musikvideon till sin låt Play med en iPhone 3GS. Med en enkel och lättanvänd handkamera i form av iPhone och ett team på tio personer så kan det ju inte gå fel, eller vad säger du ?

Kategorier
Random.app

Ny iPhone, nya uppladdningsrekord på Youtube

iPhones inflytande kan inte underskattas. Även fast videoinspelning i mobiltelefoner på intet sätt är någonting nytt så krävdes det tydligen en smidig och enkel Apple–paketering för att få saker att hända.

Exit mobile version