Kategorier
Random.app

Hitta din iPhone — även gratis för äldre modeller, om du luras lite

Som vi berättade härom dagen kommer iOS 4.2 med ett erbjudande till alla med den senaste generationens iPhone, iPad eller iPod Touch: möjligheten att gratis hålla reda på var deras iPhone, iPod Touch eller iPad befinner sig. Lite surt för de med äldre modeller kan tyckas – men det finns ett trix som ger alla […]

Kategorier
Random.app

Porr säljer – nu även i din iPhone 4

Det är svårt att kalla iPhone 4 för något annat än succé och där det finns pengar att tjäna där hittar vi oftast porr, så är även fallet här.

Kategorier
Random.app

Zlatan har iPhone 4

Igår spelade Zlatan och Sverige landskamp mot Skottland på Råsunda. Att Sverige spelade bra och vann matchen med 3-0 hamnar dock i skymundan för den stora nyheten som läckte ut till pressen på plats. Zlatan har en iPhone 4!

Kategorier
Random.app

The iOScars – en portal för filmer gjorda med iPhone 4

Eftersom iPhone 4 funnits ute ett tag så börjar det dyka upp fler och fler filmer som är gjorde med hjälp av telefonen. Nu finns det äntligen ett ställe som försöker samla ihop dom bästa.

Kategorier
Random.app

Taiwanesisk tv förklarar ”antennagate”

Har du svårt att hänga med i alla svängar runt ”antennagate”? Känner du att du inte riktigt hänger med när folk pratar om iPhone 4? Det kan Taiwanesiska NMA News försöka hjälpa dig med.

Kategorier
app store

iChatr – Chatroulette för iPhone!

I slutet på förra året så lanserade den 17-åriga ryssen Andrey Ternovskiy hemsidan Chatroulette och det tog inte lång tid innan precis alla visste vad det var. Nu är det dags för iPhone 4-ägare att prata med främlingar på nätet!

Kategorier
Random.app

1,7 miljoner iPhone 4 sålda de tre första dagarna

Apple släpper nu i ett pressmeddelande fantastiska försäljningssiffror för sin nya stolthet iPhone 4. Under de tre första försäljningsdagarna har iPhone 4 sålt i inte mindre än 1,7 miljoner exemplar.

Kategorier
apple

Inte ett problem. Undvik att hålla den så bara.

Eftersom iPhone 4 nu är officiellt släppt i flera delar i världen så har det varit en del diskussioner gällande telefonen runt om på nätet. En av de saker som diskuterats mest är att den ska tappa täckning när du håller i telefonen på ett visst sätt.

Kategorier
Random.app

Så här bra blir HD-video i iPhone 4

När Steve Jobs presenterade iPhone 4 slog han sig för bröstet över telefonens avsevärt förbättrade kamera – men hur levererar iPhone 4 när vi kliver ut ur Apples optimalt ljussatta studiomiljö? Ganska bra, visar det sig.

Kategorier
Random.app

iPhone 4 släppt – de första recensionerna är här

iPhone 4 är ingen liten sak att göra en recension på. En ny produkt från Apple är en stor händelse som föregås av en stor mängd rykten och surr. Nya iPhone 4 är naturligtvis inget undantag.

Kategorier
Random.app

Apple säljer iPhone 4 utan operatörslås i England

Spännande nyheter för dig som har funderat på att importera en iPhone 4. Tidigare så har iPhone som standard varit operatörslåst i de flesta länder och dessutom krävt att du skriver upp dig på ett abonnemang. Nu är det ändring på det i och med att Apple själva säljer en olåst iPhone 4 från Apple […]

Kategorier
apple

iPhone 4 och iOS4 – Aktuella releasedatum

Det gick väldigt fort igår och det känns idag vettigt att göra en snabb återkoppling till de aktuella releasedatum som gäller för iPhone 4 och iOS 4 runt om i världen.

Kategorier
Random.app

Allt om nya iPhone 4 och iOS 4

Inför tusentals utvecklare och planetens samlade teknikpress (Gizmodo undantaget …) så presenterade Steve Jobs nyss Apples nya mobiltelefon: Iphone HD.

Exit mobile version